Sayfalar

Kayrak Kaplama Şömine

Kayrak Kaplama  Şömine Onrt-024

Duvara yarım gömme şömine üzeri kayrak taşı kaplanıp, Ege kahve mermerle uyum sağlayarak salonun yaşam merkezi olmuştur.

Doğal yapı taşlarının birleşimi sonucu ortaya çıkan kayrak kaplama şömine modeli klasik yapının baskın olduğu bir platformda yer almaktadır. Dekor taşlarının estetiği yeni nesil yüksek verimli şömine hazneleri ile ısı sistemindeki anlayış geliştirilmiştir.

Ev içerisindeki taşların uyumu ile son teknoloji şömine kazanları sizlere klasik görünüm ile en üst düzey hizmeti sunmaktadır.

Onart Şömine kayrak kaplama şömine ile sizlerin ihtiyaçlarına cevap veriyor.

Ürün Adı : Kayrak Kaplama Şömine

Devamını okuyun >>

Estetiğin kaynağı Kayrak Taşı


Kayrak uygulamalarını geniş mekanlarda mümkün olduğu kadar çerçeve içinde uyguluyoruz. Çevresini yine genellikle bazalt plaka taşları ile kombine ediyoruz. Bu kombinasyon mekanlarınıza daha estetik bir görüntü katmaktadır.

Bunun yanında uygulamalarda dekorasyon tuğlasının kullanılması da mekanlar için ayrı bir hava ve güzellik katmaktadır.1997 den beri işlettiğimiz ocağımız yaklaşık 85 hektarlık bir alanı kapsamaktadır. Çıkan taşları üç grupta inceleyebiliriz.

Kalınlığı 1-3 cm arasında olanları duvar, şömüne ve barbekü kaplamalarında, bu taşın 1 tonu ile 18 ile 22 m2 arası yüzey kaplanabilmektedir.

Kalınlığı 3-5 cm arasında olan kayrak taşlarını yer döşemelerinde, bu taşın 1 tonu ile 9-10 m2 yüzey kaplanabilmektedir.

Kalınlığı 5-8 cm arasında olan kayrak taşlarını ise bahçe içi ve parklarda direk harçsız çim üstü uygulamalar için sınıflandırabiliriz. Bu taşın 1 tonu ile 5-6 m2 yüzey kaplanabilmektedir.

Ocağımızdan çıkan kayrak taşı her iklim şartı için uygun olup, mevcut renkleri sarı yeşil ve grinin mat açık ve koyu tonlarıdır.

kaynak: http://www.kayrak.gen.tr/

Devamını okuyun >>

Muğla kayrak taşı

Muğla kayrak taşı 3-5 cm kalınlıkta genellikle yer döşemelerinde kullanılan bir cinstir

in reference to: Kayalar İnşaat (view on Google Sidewiki)
Devamını okuyun >>

Kayalar İnşaat


Bu konuda Sektörde lider firmalardan bir tanesidir. Antalyada ruhtaslı ocak işletmecileri arasında ilk sıradır. Ocaklarından kayrak, yapı taşı, ince kayrak, döşemelik kayrak, kaplamalık kayrak taşları çıkmaktadır.

şirket web adresi: www.kayalarinsaat.net
Devamını okuyun >>

Muğla kayrak taşı uygulaması


Muğla kayrak taşlarından yapılmış harç derzli duvar kaplama uygulamasıdır.
Devamını okuyun >>

Kayrak Taşı


Taş kaplama her türlü yapı sektörünün, duvar kaplamaları (iç ve dış), şömine, barbekü, baca, ısıtmalı sistem şömine , yaya, araç yolları, park - bahçe düzenlemelerinde doğal şekilde kullanılmaktadır. doğal taşların dış ve iç mekanlarda dekoratif güzelliklerinin yanısıra rütübeti önlediği, sıcak ve soğuk gibi dış etkenler karşısında ise doğal izolasyonu sağladığı tesbit edilmiştir.
Devamını okuyun >>

4-6 cm Kalınlıktaki doğal kayraktaşı


4-6 cm Kalınlıktaki doğal kayraktaşı; yaya yolları, binek araç yolları, park bahçe düzenlemeleri, havuz kenarları, bina su basmanları gibi yerlerde kullanılmaktadır. Bir (1) tonu ile 9 - 10 m2 yüzey kaplayabilmektedir.
Devamını okuyun >>

1-3 cm Kalınlıktaki doğal kayraktaşı


1-3 cm Kalınlıktaki doğal kayraktaşı; duvar kaplaması, barbekü, şömine, iç mekan kaplamaları gibi dekoratif amaçlarla kullanılmaktadır. bir (1) tonu ile 14 - 17 m2 yüzey kaplayabilmektedir.
Devamını okuyun >>

Doğal kayrak taş


Duvar kaplamaları ( İç ve Dış ), şömine, barbekü vb. ile araç, yaya yolları, bahçe ve park düzenlemelerinde doğal şekilde kullanılabilmektedir.

Kalınlıklar
1-3 cm kalınlıktaki doğal kayraktaşı; duvar kaplaması, barbekü, şömine, iç mekan kaplamaları gibi dekoratif amaçlarla kullanılmaktadır.
1 tonu ile 18 ile 22 m2 arası yüzey kaplanabilmektedir.

4-6 cm kalınlıktaki doğal kayraktaşı; yaya yolları, binek araç yolları, kelebek duvar yapımı, park ve bahçe düzenlemeleri, havuz kenarları, bina su basmanları gibi yerlerde kullanılmaktadır.

1 tonu ile 9-10 m2 yüzey kaplanabilmektedir.

6-10 cm kalınlıktaki kelebek duvartaş; çim arası harçsız olarak veya park ve bahçe düzenlemelerinde atlama taşı şeklinde, beton derzli olarak araç yollarında, merdiven basamağı yapımında olmak üzere değişik amaçlarla kullanılmaktadır.
1 tonu ile 5-6 m2 yüzey kaplanabilmektedir.

Kayrak taşlarımız sadece Ağaç desenlidir.(Kahve rengi ve Sarı tonlarındadır.)
ilgili firma : http://www.dogalkayraktas.com/kullanim.asp
Devamını okuyun >>
 

[tutup]